tältä ninjat näyttää pieninä

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Pientä kränää ja suuren suurta intoa!

Noniin, paljon on ehtinyt tapahtua pienen aikavälin sisällä. Ensinnäkin Ninja ja Santeri päättivät vihdoin vähän ottaa yhteen -syystä jota emme edelleenkään kovin hyvin ymmärrä, Santeri vain alkoi ahdistella Ninjaa jatkuvasti ja neidillä paloi hermo. Keskenään kun jäivät niin tuli sitten tietysti kähinä.
Eipä siinä sitten muuta kun kokeiltiin toimivat eristys-systeemit (että kuka on missäkin huoneessa ja minkä portin takana) ja erityiesti Santeri pojulle kovempi kuri, ettei härkkisi Ninjan ympärillä.

Koirat käytettiin eläinlääkärillä puremajälkien vuoksi ja saivatkin lyhyen antibioottikuurin. Vähällä onneksi päästiin ja yhtä nopeasti nämä sitten asettuivatkin ihan uudella tavalla, nimittäin nyt ei tunnu leikkimeiningillä olevan mitään loppua! Vetäisivät ilosia rallipaineja jatkuvasti, Ninjakin haastelee poikaa naama virneessä ja peba heiluen :D
Mitä erimielisyyksiä noilla ikinä olikaan, on ne nyt selvitetty.

***

Tässä samalla pääsemmekin vielä suurempiin ilon aiheisiin ja uutisiin! Olen jo kauan odottanut, että saisin lörpötellä aiheesta, mutta nyt kun se "huippusalainen" tieto on virallista voin myös paljastaa että tämä blogi on perustettu pentu(e)blogiksi ;) Tarkoitus on kirjoittaa ylös kaikki mahdolliset askeleet, kokemukset ja fiilikset mitkä tähän kokemukseen liittyy.

Itse yhdistelmästä löytyy tietoa ja kuvia Haaviston Maaritin sivuilta! Tämän vuoksi teimme reissumme Kuusjoelle, sillä siellä Ninjan olisi tarkoitus mahdolliset pentunsa pullauttaa. Tarkoitus olisi vielä toisenkin kerran tehdä reissua sinne päin, jotta synnytyskoti tulisi meidän neidille vielä vähän tutummaksi -joskin hyvin rennosti se siellä otti jo ensimmäisellä kyläilyllä :D

Nyt vain odotellaan juoksuja alkavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti