tältä ninjat näyttää pieninä

perjantai 4. toukokuuta 2012

Kuulumisia Kuusjoelta

Ninja lähti osaksi Haavistojen perhettä keskiviikkona (2.4.), hyppäsi autoon vallan reippaasti ja asettui jo katselemaan maisemia ihan tyynesti. Arvelinkin ettei neidillä tulisi olemaan mitään ongelmia matkustamisen suhteen, mutta kasvattajan luokse kotiutuminen jänskätti kyllä vähän enemmänkin.
No, kauaa ei tarvinnut odottaa kun toisesta päästä kuului taas uutisia; hetken aikaa Ninja oli tutustumiskierroksen jälkeen läähätellyt kun huomasi että mitämitä, eihän täällä olekaan tuttuja tyyppejä mun mukana :D Sitten vähän katseltiin ikkunoista ja pian asettui lattialle nukkumaan.

Tästä vielä vähän lisää aikaa ja Ninja ehtikin jo rakastua kasvattajan mieheen ja kyseinen kaveri onkin nykyään ihan Ninjan paras bestis, jota pusutella aikaisin aamulla ja ottaa vastaan työpäivän jälkeen pylly puolelta toiselle heiluen! Tiesin kyllä että Ninja on teräshermo ja että se sopeutuu kyllä kaikenlaiseen, mutta oli tämä kyllä omistajallekin melkoinen yllätys, että niin nopeasti on löytänyt oman paikkansa ja rauhan jotta voipi ottaa rennosti. Siellä se neiti saa nyt hengailla ulkotarhassa, lepäillä terassilla tai sisätiloissa seurailla eväiden tekoa tai nukuksia omassa pedissä. Sänkykin on jo kuulemma testattu :D

Masua on siellä saanut tunnustella ja potkujahan siellä tuntuu! Pennut alkaneet laskeutua ja Ninja kuulemma seisahtuu välillä ihmettelemään näitä pieniä supistuksia, jotka pennut ohjaa oikeisiin asemiin :') Jänniä juttuja kyllä.
Mutta juu, Ninjalla on siellä päin kaikki paremmin kuin hyvin, todellista luksuselämää saa kyllä nyt siellä viettää! Toivottavasti kerää paljon energiaa ja hyvää mieltä H-hetkeä varten :)

Tässä vielä pari kuvatusta tämän aamuiselta pissatukselta:

Kylki jonka puolelta löytyy ne varmat 2 vauvaa :D (56vrk)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti