tältä ninjat näyttää pieninä

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kuulumisia ja kuvapäivitystä

Hetkeen onkin ollut hiljaista tällä puolella, pitänee siis kuroa umpeen tämän välin tapahtumat :)

Ninja kotiutui keskiviikkona ja pennut jäivät painimaan keskenään, noin 5-viikon ikäisinä. Ninja aloitti vieroittamisen ajoissa, joskin oli jo alkujaan on-off äiti, välillä ei välittänyt laisinkaan ja toisessa käänteessä piti huolta oikein esimerkillisesti. Sellaisena se sitten sujuikin loppuun asti. Vaikka osittain Nipsu pentuja ja tiettyjä hoitamisosioita vierastikin, sillä kuitenkin onneksi myös riitti niitä ilahduttavia hetkiä, jolloin mamma nautti kolmosistaan ihan sydämensä kyllyydestä.
Pienet ehtivät myös kehittää pissatulehdusta, mikä ilmeisesti johtui Ninjan ruoasta, jossa oli jotain pennuille epäsopiva ainesosa? mikä sitten äidinmaidon kautta pääsi kiusimaan pieniä. Siksikin oli ihan hyvä vierottaa pennut pois maitobaarilta, ettei tule pissitulehduskierrettä pienokaisille. Ninja itse tarvitsee toistaiseksi "lypsyapua", tissit täyttyy kauheaa vauhtia, muttei ketään ole enää imemässä :P Siispä hyvin lämpimän pyyhkeen kanssa annetaan hierontaa ja autetaan ylimäärästä maitoa pois aiheuttamasta painetta. Ruoka-annokset on neidillä minimaaliset, jotta kroppa imaisisi maidot takaisin :D

Nipatus saa nyt myös ekstrasti liikuntaa palautuakseen takaisin muotoihinsa ja hyvään kuntoon (tämäkin auttaa maidontuotannon ehtymiseen), ja voi että miten neitokainen nauttiikin hölkkä/juoksulenkeistä :) Itselläkin nyt kuntoa riittää, ainoa vaan että allergiakeuhkot (siitepölyt) vähän rajoittaa. Noh, jospa se siitä, hyvää tekee meille kaikille tämä liikunta.

Nyt pennuista kuvia! Lapsilla ikää 5 viikkoa (maanantaina täyttävät 6vk). Punavalkoisella, pitkäkarvaisella pintotytöllä on koti tiedossa. Harmaa tyttö ja punainen poika etsivät edelleen kotejaan :)

Pikku Ninja :D

1 kommentti: