tältä ninjat näyttää pieninä

tiistai 4. syyskuuta 2012

Blöääärgh, elossa sittenkin!

Hyi kun jäi ihan retuperälle tämä blogin pito kun lapsoset löysi kodit ja jatkoivat matkaa eteenpäin :')
Joka tapauksessa, pennut jatkavat kasvuaan, kuvasaastetta tulee kunhan pääsemme hulabaloimaan pentuetapaamisessa Mäntsälässä, koulutustilaisuuden ohella - innolla tätä odottaen!

 Capoa tapasin AA erkkarissa ja voi että kun meinasi päästä itku <3 Aivan ihana vipeltäjämonsteri, energioiltaan kuin isänsä ja tempperamentiltaan kuin äitinsä -melkoinen pakkaus siis ;D


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Samalla voin pistää päivitystä Baltsusta. Poika kasvaa ja voi hyvin, on edelleen ihan mahdoton hulivili ja on pysynyt terveenä :) Nyt myös näyttelyt on korkattu, toistaiseksi tosin vasta pentukehissä pyörien.

Ensin oli Heinola KR
Tuloksena PEK1 KP ja ROP
Tuomarina meillä oli Esa Ruotsalainen, asiallinen ja tarkka tuomari, ilmaiseksi ei palkitse joten oltiin tuloksesta hyvin iloisia, vaikka Bee ainoa pentu olikin! :D
Arvostelu: "Hieman raajakkaassa kehitysvaiheessa oleva pentu. Hyvä(?)ilmeinen pää tulossa, hieman kookkaat korvat. Runko saa vielä voimistua. Hyvä raajaluusto. Liikkuu vielä pentumaisen löysästi, mutta askeleessa hyvä pituus. Takana hieman kinnerahtautta. Hyvä karva. Ryhdikäs esiintyjä."


Ja sitten oli ihan mahti päivä amerikanakita erikoisnäyttelyissä, Hollolassa! Jännittettiin ihan kamalasti sormet ja varpaat ristissä kun toinen kasvattajista esitti pojan kehässä -me olimme vielä työvuorossa rokotuksia tarkastamassa siinä vaiheessa, onneksi siitä näkyi kehään ihan mainiosti. Ja hieeenosti Bee meni, voi vitsit, sai tosiaan olla ylpeä :)

Tuloksena  PEK1 KP ja Paras UrosPentu 2
Tuomarina englantilainen leidi Meg Purnell-Carpenter
Arvostelu: "Head very immature at present, ears wellset, but a little large. Good neck into well layed shoulders. Lovely crest. Good topline. Good hindquarters. Correct tailset. Movement a little loose at present."
Sama suomeksi: "Toistaiseksi hyvin kehittymätön pää, hyvin asettuneet mutta hiukan kookkaat korvat. Hyvä niska, hyvin asettuviin lapoihin. Hyvä harja/s. Hyvä ylälinja. Hyvät takakulmaukset. Oikein asettunut häntä. Liike tällä hetkellä hiukan löysä."



Itse palkinnot vielä lähikuvassa, oli pakko ottaa näpsy kun tuo pokaali on niin hieno! Siinä lukee: Erikoisnäyttely 2012, Luokkavoittaja, Pennut 7-9kk, Suomen Amerikanakita Ry

1 kommentti:

  1. http://giniwiima.blogspot.fi/2012/10/haastetta.html

    Teidät on haastettu ;)

    VastaaPoista