tältä ninjat näyttää pieninä

torstai 29. maaliskuuta 2012

Jännitys tiivistyy...!

Kokonaiset kuusi päivää ultraan. KUUSI. Keskiviikkona 4.4 selviää onko Ninjan masussa minkäänlaista elämänalkua kasvamassa vai ei! Voitte vaan uskoa kuinka tässä kärvistellään jokaisen päivän kanssa, ikinä ei ole aika kulunut näin hitaasti...

Ninja on kyllä osoittanut erilaisia merkkejä siitä, että voisi olla tiineenä. Kovasti pitäisi tyttöä helliä ja rapsutella, se haluaa olla seurassa paljon enemmän ja melkein tunkee syliin asti :D Muutenkin on ottanut vähän rauhallisemman tahdin, vaikka energiaa riittää niin ei tohota menemään kuten yleensä. Ahneus -jota muutenkin riittää- tuntuu lisääntyneen ja alavatsan nisät ovat turvonneet. Mahasta vaikea sanoa mitään.
Aijuu ja tänä aamuna Ninja oli pahoinvointinen ja oksensi mahanesteitä vaikka ruoka-annosten välillä ei ollut mitään epänormaalia väliä. Aamupahoinvointia, neeh?

En silti haluaisi tulkita itse mitään, tietysti nämä kaikki yhdessä antaisi varaa toivoa, mutta asiat on varmoja vasta sitten kun varmaksi todetaan joten pitää nyt vaan selvitä tuonne keskiviikkoon asti. HUOHHH.

Ninjaa ei pahemmin stressaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti