tältä ninjat näyttää pieninä

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Progetestirumba

Näin se on alkanut, ramppaaminen verikokeissa juoksukierron etenemisen selvittämiseksi. Testit tehdään Colibrissa ja lääkäriksi meille siunaantui Anne Kolsi, joka nauttii meidän täydestä arvostuksesta sekä luottamuksesta.

Ensimmäiset proget otettiin 29.2 torstaina ja tulos oli 0,4 -eli himpun verran on vielä matkaa jatkettavana, sillä yritetään metsästää arvoja väliltä 6-10 :D
Seuraava aika on varattuna 5.3 maanantaille, tuloksethan tulee tosiaan seuraavana päivänä (paitsi Mäntsälässä on mahdollista saada progetuloksia samana päivänä, me nyt ei sinne lähdettykään ajamaan kun löydettiin muuten niin hyvä paikka niin läheltä, meiltä kun on ehkä 10min matka). Sitten taas katsellaan mikä on tulos ja sen perusteella edetään.

Ninjan kohdalla voidaan ihan rauhassa odottaa arvojen yläpäähän, voi jopa mennä hieman "yli", sillä Ninjalle suoritetaan kirurginen siemennys. Tämä siis tarkoittaa, että sen sijaan että sperma ruikattaisiin emättimeen ja annettaisiin siittiöiden löytää tiensä perille, kirurgisessa siemennyksessä narttu rauhoitetaan ja ultraa apuna käyttäen tuikataan ne nahan läpi suoraan kohtuun. Tämä on tekniikkana vielä asteen varmempi ja toimenpiteen suorittava lääkäri onkin tähän erikoistunut :) Asiasta käytiin keskustelua, eikä lääkäri suostunut sokeasti heti ensikättelyltä vaan halusi punnita tapauksen ja sen syyt erikseen, haluttomana tehdä turhia siemennyksiä taikka rikkoa omia, eettisiä arvojaan. Ja tämä oli ensimmäinen asia, joka herätti minussa luottamuksen tuntua; sen sijaan että rahan ahneuksissa suostuisi mihin vain, tämä ihminen todella haluaa koirien parasta pidemmälläkin tähtäimellä ja on selkeästi asialleen omistautunut. Tietysti suurempaa iloa suo se, että Ninjan kohdalla saatiin onneksi vihreää valoa :)

Nyt katsellaan sitte taas, että mitä tuloksia saadaan seuraavista progeista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti