tältä ninjat näyttää pieninä

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Tilannepäivitystä

Ihanaa päästä kirjottamaan, että Ninja EI tarvinnutkaan suonensisäistä ravintolisää/nesteytystä, sillä olo oli kohentunut aamuun mennessä selkeästi paremmaksi. Ninja oksensi vielä yhden kerran aamuyöllä, mutta sen jälkeen nesteet pysyivät sisällä ilman enempiä yökkäilyjä.

Anne Kolsi, sama lääkäri joka hoiti siemennyksen, otti Ninjan tänään aamulla vastaan, juteltiin ja hän otti vielä nopean verikokeen, yleiset tulehdusarvot edelleen ok ja punasolujen määrä normaali. Antoi Ninjalle vielä puoli litraa nesteytystä ihan vaan nahan alle sekä ohjeistuksen tyttösen syömisiin ja juomisiin, sekä pyysi soittamaan heti jos meinaa tulla takapakkia.

Mitään ongelmaa ei ole nyt ollut. Ninja saa pidettyä nesteet sisällä ja on jopa syönyt pienen pieniä annoksia riisi-kana-piimä seosta hyvällä ruokahalulla, eivätkä nekään ole heittäneet masua sekaisin! Tärkeintähän tosiaan oli nyt saada Ninja syömään ja nähdä että pysyvätkin sisällä. Antibioottikuuri annetaan loppuun ja elimistöä tukeva hoito on tosiaan sama, tulee sitten tulokseksi haimatulehdus tai ei -tästä kuullaan vasta loppuviikosta kun näyte lähetellään nyt eteenpäin.

Pienet munasolut onneksi kelluvat vielä tästä tietämättöminä siellä kohdussa, toivo elää että saataisiin tämä ihmepöpö hoidettua ennen kuin pikkukaverit alkavat kiinnittyä kohdunseinämään :')

Tänään kyllä niin kiva päivä, ihanaa nähdä miten Nipatus palailee taas takaisin terveeseen rytmiinsä.

1 kommentti:

  1. Hui! Olipa tosiaan raju kohtaus! Tuli ihan oma alkuviikon oksennustauti mieleen..Jos sellaista nyt sitten on vaan koirillakin liikkeellä?
    Toivotaan ettei vaikuttanut ollenkaan huonosti hedelmöittymiseen, tosi inhottavaan aikaan tuli tuo, mutta pääasia että Ninja on kunnossa nyt :)

    VastaaPoista